Nieuws

Mijn liefde voor natuur en vrije dieren inspireerden tot het maken van deze schilderijen. Dieren spreken meteen tot de verbeelding. Leeftijd, gender en ras spelen geen rol bij het zien van een dier. De essentie van de natuur is balans. Het dierenleven is gebaseerd op wederkerigheid en houdt zo zichzelf in stand. Zij zijn de verbinding met de mens en met onze aarde.

Van jongs af aan heb ik interesse voor dieren. Mijn leven is er zeer door verrijkt. De natuur is ook een terugkerend thema in mijn publicaties. In mijn boeken vertel ik graag over mijn ervaringen van die wonderlijke natuurlijke wereld om mij heen. Mijn nieuwste boek komt dit jaar uit. Een roman, waarin betekenisvolle informatie staat en actuele discussies voorkomen over dieren.

Ontmoet ik een wild dier dan welt er een oneindige bruisende energie in mij op. Dieren fluisteren de oertonen van het leven in mijn oor. Mijn ogen raken nooit vermoeid als ik naar dieren kijk. Ze schudden mijn zintuigen wakker. Dieren geven mij mijn natuurlijke vitaliteit terug. Een dergelijke ervaring werkt nog heel lang door. Ervaringen die ik nooit meer vergeet.